Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνταγή για κρεμώδη σφολιάτα

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για κρεμώδη σφολιάτα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Μπορείτε να δώσετε διαφορετικά σχήματα στη ζύμη της σφολιάτας σας. Θα ήθελα να σας πω για την κατασκευή όλων τους με τη σειρά.

  1. Εάν θέλετε να δώσετε το σχήμα που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Αφού μαλακώσει η ζύμη της σφολιάτας, κόψτε το εσωτερικό μέρος της ζύμης σε τετράγωνα, με την προϋπόθεση ότι οι δύο απέναντι γωνίες δεν συναντώνται.
  2. Στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, διπλώνετε τις κομμένες γωνίες στο μικροσκοπικό τετράγωνο μέσα.
  3. Αφού διπλώσετε και τις δύο γωνίες, βάζετε την κρέμα και τη μαρμελάδα και τη βάζετε στο φούρνο. Περιμένετε μέχρι η ζύμη της σφολιάτας σας να ψηθεί στους 160-170 βαθμούς.
  4. Αν χρησιμοποιείτε μαγειρεμένη κρέμα, νομίζω ότι μπορείτε να προσθέσετε την κρέμα και τη μαρμελάδα αφού ψηθεί η σφολιάτα. Τουλάχιστον προσθέστε τη μαρμελάδα αφού τη βγάλετε από το φούρνο, έχει καλύτερη γεύση.

Μπορείτε επίσης να πλάσετε τη σφολιάτα σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Έχουμε δύο ακόμη διαφορετικές εμφανίσεις. Μπορείτε να διαβάσετε για την κατασκευή τους παρακάτω.

Συνταγή κρεμώδης σφολιάτας με φωτογραφία

Η δημιουργία αυτών των δύο εμφανίσεων μοιάζει πολύ. Στην πρώτη βάζετε την κρέμα και τη μαρμελάδα στη ζύμη της σφολιάτας, στη συνέχεια διπλώνετε τις δύο αντίθετες γωνίες στην κρέμα, στη δεύτερη πρέπει να μεγεθύνετε λίγο τη ζύμη της σφολιάτας με έναν πλάστη. Όπως και το άλλο, αποκτάτε την εμφάνιση στο σχήμα τυλίγοντάς το αφού προσθέσετε τα υλικά μέσα.

Πριν το σερβίρετε, πρέπει να πασπαλίζετε από πάνω ζάχαρη άχνη. Καλή όρεξη..

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button